Pogo Cheats
PogoCheats.net Community
PlayBuddy

Forum problem

Author Topic: Forum problem  (Read 1949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gran2x2

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1707
  • Gender: Female
  • I DIDN'T DO IT!!
Forum problem
« on: March 01, 2018, 06:29:51 pm »
Is anyone else having a problem with your text posts freezing when you type a reply?

Offline Mayhem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 9815
  • Gender: Male
Re: Forum problem
« Reply #1 on: March 01, 2018, 06:39:21 pm »
I'm not seeing that issue here.

What web browser are you using? Have you tried rebooting?
It's not dumb if it works!

Offline Squid

  • Diamond
  • *****
  • Posts: 26020
  • *glub*
Re: Forum problem
« Reply #2 on: March 01, 2018, 08:07:23 pm »
Yes, I was having problems with that and also on the pogo site.  I was suddenly freezing and then would move forward.  I think the cosmic internet was experiencing a little gas... I don't think it was any particular site.


Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #3 on: March 01, 2018, 08:08:00 pm »
YES.  earlier today I would type and nothing showed up ...... closed out thinking I hit a wrong key and froze.  came back and the same thing, so I stared it down and finally the typing appeared................. it took about 15 seconds or so.  Seems to be working fine now and I didn't change anything, using Chrome
The only place I noticed it was on this site
« Last Edit: March 01, 2018, 08:10:06 pm by gigi »

Offline Mayhem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 9815
  • Gender: Male
Re: Forum problem
« Reply #4 on: March 02, 2018, 12:49:37 am »
I can't say I've seen that issue before. When you're typing in the box, it doesn't use any internet (until you click on the "Post" button) so it had to be something running on your machine eating up enough CPU resources to create lag issues.

It's interesting that you & Squid both had that issue though. Please let me know if it happens again.
It's not dumb if it works!

Offline catfancie

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1532
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #5 on: March 02, 2018, 01:06:58 am »
I also had some minor problems while trying to post today and also a few minutes ago.  It's most annoying.   I was using the Chrome browser.  Hoping it works itself out soon.  Didn't have a problem on another web site. 
« Last Edit: March 02, 2018, 01:11:21 am by catfancie »

Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #6 on: March 02, 2018, 04:56:02 am »
I don't think it's my computer, it's happening right now.   15 seconds for typing to appear in this box.  I run IObit advanced system care every night

Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #7 on: March 02, 2018, 05:10:05 am »
Iím testing this on my iPad and everything types just fine, so I have no idea why this is happening on my computer

Offline gran2x2

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1707
  • Gender: Female
  • I DIDN'T DO IT!!
Re: Forum problem
« Reply #8 on: March 02, 2018, 06:22:18 am »
It only happens here for me....still doing it today..I ran all my spyware etc programs and didn't help.

Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #9 on: March 02, 2018, 06:36:15 am »
Me thinks this is Mayhem right about now



Offline Mayhem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 9815
  • Gender: Male
Re: Forum problem
« Reply #10 on: March 02, 2018, 09:05:42 am »
I'm trying to figure out what's going on.

I haven't updated anything on the forum recently, so it's weird that some of you are having this issue.
It's not dumb if it works!

Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #11 on: March 02, 2018, 09:45:35 am »
I don't have a problem posting on any other site.  BUT................. no haters please.............. my AOL is also down and there is a map showing all the areas that are being affected.  So I'm guessing I should put on my army helmet and head for my shelter.


Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #12 on: March 02, 2018, 09:46:52 am »
and I'm not having this issue right now, it seems to be working fine.  But I'll let you know if it happens again....... hard to fix something if it's working, right?

Offline Mayhem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 9815
  • Gender: Male
Re: Forum problem
« Reply #13 on: March 02, 2018, 09:53:10 am »
and I'm not having this issue right now, it seems to be working fine.  But I'll let you know if it happens again....... hard to fix something if it's working, right?

Thanks for letting me know!

I was able to see an issue in Internet Explorer 11 - for every letter typed, it was throwing a error. I managed to fix this myself, so hopefully this fixes your issue as well. Please let me know if anything changes.
It's not dumb if it works!

Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #14 on: March 03, 2018, 08:46:56 am »
It's doing it again..... longer lag this time
20 seconds for this post to load my typing

Offline Mayhem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 9815
  • Gender: Male
Re: Forum problem
« Reply #15 on: March 03, 2018, 09:04:32 am »
The next time your waiting for the lag, press [CTRL] + [ALT] + [DEL] and click on the "performance" tab and let me know what your CPU and Memory % is at.
It's not dumb if it works!

Offline gigi

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1695
  • Gender: Female
Re: Forum problem
« Reply #16 on: March 03, 2018, 09:45:27 am »
ok, but right now it's fine "again" and I haven't done anything except post here.................. and wash my hair hahahaha
this is what it says now 3.0/7.9 GB (38%).  So at least we will have something to compare it to if it happens again.

Offline gran2x2

  • Amethyst
  • ***
  • Posts: 1707
  • Gender: Female
  • I DIDN'T DO IT!!
Re: Forum problem
« Reply #17 on: March 03, 2018, 02:22:45 pm »
This post is a test...warning .... beer11.gif  working perfect for me today.....

Offline Mayhem

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 9815
  • Gender: Male
Re: Forum problem
« Reply #18 on: March 04, 2018, 12:44:22 am »
This post is a test...warning .... beer11.gif  working perfect for me today.....

Thanks for letting me know!  tumbsup.gif
It's not dumb if it works!

Offline Squid

  • Diamond
  • *****
  • Posts: 26020
  • *glub*
Re: Forum problem
« Reply #19 on: March 04, 2018, 02:56:15 am »
I'm not having an issue at the moment.


Quick Reply

With Quick-Reply you can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post. Click on the "Preview" button to access the full editor.

Note: this post won't be displayed until it's approved by a moderator.
Name: Email: